Hvad vi kan tilbyde

Erhversflytning

Vi stiller vores ekspertise frit til rådighed. Om det er til små omrokeringer eller store flytninger, så klarer vi opgaven!

Services

Koordinering

Vi står gerne for koordinering af både store og små opgaver i virksomheder. Her danner vi os et overblik over hvordan vi mest effektivt kommer succesfuld i mål. 

Etablering af ny bygning

Hvis der skal udvides med flere lokationer, kan vi både være behjælpelig med opsætning, opkabling og montering af inventar. 

Intern omrokering

Vi står altid til rådighed ved intern omrokering, hvor vi også har mulighed for håndtering af it opsætning og bortskaffelse af eventuelle overskydende effekter. 

Nyistandsættelse

Har i brug for at tømme et eller flere lokaler som skal istandsættes, har vi mulighed for at opbevare jeres inventar på vores lokale lager.

Nedpakning

Tiden er ofte knap ved firmaflytning, da tiden skal bruges på egne kunder. Vi tilbyder også afmontering samt nedpakning ved vores flytninger. 

Udpakning

Har i allerede pakket det hele ned, men har brug for ekspertise til udpakning, montering og opkabling af forskelligt inventar og it-udstyr, så er vi også behjælpelig med opgaven. 

om os

Hos dm flytteforretning er tillid altafgørende

Vores drøm er at give vores kunder den bedste flytte oplevelse. Det vil vi gøre ved at være troværdige, effektive og give god gammeldags gedin service med godt humør og et smil på læberne.

Der er 8 år imellem os, men mange anser os for at være tvillinger, da vi er meget ens både arbejdsmæssigt og privat, vi ved altid hvor vi har hinanden, når vi arbejder sammen. Det bidrager til at gøre vores firma helt speciel.

Kontor/Lager

Mandag - Fredag

08.00 - 17.00

Lørdag & Søndag

Åbent efter aftale

Kontakt

Mobil

+45 72 15 62 00

Mail

info@dmflyt.dk

Adresse

Lille Kolstrup 32B
6200 Aabenraa

Call Now Button